Změna propozic závodů

30.09.2012 09:33

Bohužel jsme byli okolnostmi donuceni udělat pár zásadních změn v propozicích našich závodů. 

Vždy jsem se snažili, aby každý závod byl pro vás hezkým sportovním zážitkem a abyste za váš výkon byli i odměněni nějakou tou drobností. Závody jsme začali dělat prostě proto, že jsme sami začali běhat a chtěli jsme poměřit síly s ostatními. Ale hlavně pro radost z toho, jak jsou šťastní ti naši čtyřnozí, kvůli kterým to vše vlastně děláme... 

Protože ale nemáme žádného pravidelného sponzora, vše platíme z vlastní kapsy a pak doufáme, že všichni přihlášení přijedou a nám se vynaložené peníze vrátí. Věřte, že náklady na uspořádání závodů nejsou malé (medaile, poháry, ceny, benzín,...). 

Vždy jsme počítali s tím, že všichni přihlášení přijedou (i když nezaplatili předem) a byla jich většinou víc než polovina startovního pole. Předpokládané startovné se sečetlo a nakoupily se ceny a medaile. Nechtěli jsme, aby ti, co nezaplatili předem, byli ošizeni na cenách. Celé dva roky, co závody pořádáme, nám všechno krásně vycházelo. Až na posledním závodě (22. 9. 2012 ve vlašimském parku).

Bohužel ti, kteří se přihlásili, nedorazili ani neposlali startovné. Část nákladů jsme tedy hradili my. Víme, že jsme v tomto udělali chybu a že na "velkých" závodech se s přihlášenými, kteří nezaplatí, nepočítá. Mysleli jsme to dobře, ale bohužel dál už být hodní nemůžeme. Nejvíce nás ale mrzí, že to udělali ti, kteří už závodí a ví, jak to chodí a že se to prostě nedělá. (Sama jsem takto už několikrát posílala zpětně startovné i když jsem na závody nemohla přijet.)

Chceme tím také poděkovat těm, kteří jsou pečliví, posílají peníze včas (před uzávěrkou) a ne na poslední chvíli. Moc si toho ceníme!!

 

Od příštích závodů (21. 10. 2012) tedy platí, že peníze musejí být na účtě do uzávěrky, která bude vždy napsaná v propozicích. Proto, prosíme, čtětě propozice, ať se pak nemusíme dohadovat, zda jste peníze poslali nebo ne. 

 

Mrzí nás to, ale doufáme, že naše rozhodnutí chápete a budete ho respektovat. 

Díky a těšíme se na vás v říjnu!

Bára a Honza

 

Diskusní téma: Změna propozic závodů

;)

Datum: 12.10.2012 | Vložil: Monika a Keissy

Taky doufám, že na příštích závodech, pokud bude čas a schopnost se dostavit, vše naplníme :) Bohužel díky nové posile a nemoci se plány posledních týdnů bortily :(
Taky máte náš obdiv za to, že bez sponzorů děláte vše proto, aby se to vždy neslo v přátelském duchu a byli věcné i nevěcné, ale pro psy lahodné ceny :) :)

reakce

Datum: 02.10.2012 | Vložil: Katka Knotkova

Mate muj obdiv za to co delate a chapu vase rozhodnuti, doufam, ze budu schopna ho naplnit :-).
Kata a Gold :-)

Re: reakce

Datum: 02.10.2012 | Vložil: Bára

Děkujeme moc! Opravdu si takových lidí, jako ty, vážíme :)

Přidat nový příspěvek