Výsledky 2. pohárového závodu CC poháru!

27.05.2012 09:27

V sobotu 26.5.2012 se konal 2. pohárový závod v našem druhém ročníku CC poháru. Vše se odehrálo na Farmě Blaník v Ostrově u Vlašimi. Trasy v okolí farmy nejsou moc na výběr, ale přesto jsme se snažili vybrat alespoň jinou než byla minulý rok. Určitě nepatřila k těm jednodušším a někteří to odnesli i krvavými šrámy. Jsme rádi, že to všichni ve zdraví přežili a vrátili se do cíle bez zabloudění. Objevily se i nové tváře, což nás velmi těší a doufáme, že je tato náročná trasa neodradila. Slibujeme, že příště už budeme hodnější :)

A zde už máte výsledky včerejšího snažení:

Diskusní téma: Výsledky 2. pohárového závodu CC poháru!

Re: Re: Re: Skoroposlední :)

Datum: 03.06.2012 | Vložil: Bára

Super! Díky moc! :)

můj první canicross

Datum: 28.05.2012 | Vložil: Martina Točeková

až na to, že se nemůžu hýbat, jsem nakonec ráda, že jsem se k tomu nechala ukecat svojí sestrou :D, moc se mi líbila ta přátelská atmosféra a pohodový lidi.super zážitek pro mě.

Re: můj první canicross

Datum: 28.05.2012 | Vložil: Bára

to nás strašně těší! Prožila sis tedy křest ohněm a můžu tě ujistit, že to nejhorší máš za sebou, teď už můžu slíbit, že bude jen líp a trasy už nebudou tak náročné :)

Re: Re: můj první canicross

Datum: 29.05.2012 | Vložil: Martina Točeková

:) vzhledem k tomu, že jinou trasu neznám, tak mi to ani nepřišlo, pravda podél toho pole jsem si trochu lámala kotníky, v lese se málem omotala s Dagem kolem stromu,ale jinak dobrý. :D. Ještě přestat kouřit,abych se po doběhu nedusila, a bude to OK :D.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek