Cyklus přednášek "Co všechno vědět, než si pořídíte psa"

03.10.2012 19:56

Věnujte, prosím, malou pozornost této zprávě. Třeba by vás nebo vaše známé a kamarády zajímalo, co všechno by vás mohlo a možná i mělo zajímat předtím, ale i po tom, co si pořídíte čtyřnohého kamaráda.

 

Podblanické ekocentrum vás zve na cyklus přednášek týkajících se všeho, co by vás mohlo a mělo zajímat předtím, než se k pořízení nejlepšího přítele člověka rozhodnete.

Pořízení pejska je závazek i na 15 let, proto by měl každý, kdo o pořízení čtyřnohého kamaráda uvažuje, přistupovat k tomuto rozhodnutí pečlivě a zodpovědně. V dnešní době existuje několik stovek psích plemen, takže si to pravé vybere každý. Také inzerátů nabízejících pejsky jsou plné inzerce, jenže pro toho, kdo s kynologií nemá ještě zkušenosti, může být docela složité se v celé problematice správně orientovat. Proto jsme pro Vás připravili cyklus přednášek, kde se dozvíte jak si psa správně vybrat, vychovat z něj bezproblémového společníka, správně o něj pečovat a seznámíte se s kynologií jako takovou trochu blíže. Přednášky jsou však určeny i pro ty z Vás, kteří už pejska mají a chtějí se něco nového dozvědět. Po přednášce bude prostor pro diskuzi se zkušenými kynology.

První přednáška se uskuteční v pondělí 5.11.2012 od 18:00 v Podblanickém ekocentru ve Vlašimi a její téma bude:

„JAK SI VYBRAT PEJSKA“

Dozvíte se něco o tom, jak si vybrat plemeno, co je to průkaz původu a k čemu vlastně slouží, jak se pozná správný chovatel a od koho naopak štěně raději nekupovat a v neposlední řadě bude věnován prostor otázce adopce psa z útulku.

Přednášky jsou ZDARMA.

S kým se na přednáškách setkáte?

Lucia Stemmerová – rozhodčí a instruktor psího sportu obedience (vysoká škola psí poslušnosti), čtyřnásobná účastnice mistrovství světa, autorka knihy Obedience – vysoká škola psí poslušnosti, účastnice mnoha seminářů s českými i zahraničními instruktory. Vlastní 3 psy - dvě border kolie a jednoho maltézáčka.

Barbora Potůčková - účastnice seminářů o obedienci s českými i zahraničními instruktory, účastnice semináře o pozitivní motivaci u psů a semináře o masážích a strečinku psů. Vlastní dvě border kolie a věnuje se s nimi obedienci, agility, sportovní kynologii a canicrossu (běh se psem).

Kateřina Červenková – zajímá se o pozitivní motivaci ve výchově a výcviku psů, absolvovala semináře o výcviku psů, pozitivní motivaci a masážích psů, má zkušenosti s nápravou problémového chování psů, věnuje se agility, obedienci a canicrossu, vlastní  jednu fenu křížence z útulku, jednu border kolii a ještě jednu fenu křížence.

Kontakt: lucia.stemmerova@seznam.cz nebo potuckovab@seznam.cz

 

Diskusní téma: Cyklus přednášek "Co všechno vědět, než si pořídíte psa"

přednáška

Datum: 08.10.2012 | Vložil: Monika+Sára

No jo jsem starší člověk, jak blbec jsem stála v pátek v šest před Ekocentrem. Vždyť je si 5.10. a 5.11. tak podobný.
Pa

Re: přednáška

Datum: 08.10.2012 | Vložil: Bára

Tak to jsi mě pobavila :) Tak za měsíc to zkus znovu, to už tam budem :)

Přidat nový příspěvek